Crypto Hefboomtrading

Handelsplatformen waar gehandeld wordt met een hefboomfactor

Aan de slag met hefboomtrading

Om volledige toegang te krijgen zonder beperkingen en limieten moet er een verificatieproces doorlopen worden. Dit aanmeldingsproces bestaat uit het indienen van een identiteitsbewijs en een “Proof of Adress” (bankafschrift, energie of internetfactuur). Na de voltooiing van de verificatie dienen alle mogelijke veiligheidsmogelijkheden gebruikt te worden waaronder 2FA (two-factor authentication).

Bybit

ByBit is een nieuwe generatie van crypto-derivatenhandel. De exchange is gebruiksvriendelijk en uitermate stabiel. ByBit heeft een hoofdkantoor in Singapore en een nevenvestiging op de Britse Maagdeneilanden.

De handelsvolumes zijn bijna even groot als de concurrent BitMex. De exchange  kan meer dan 100.000 transacties per seconde verwerken. Bitmex kan daarentegen alleen 500 transacties per seconde verwerken. Hierdoor is ByBit een stabiele exchange die niet snel overbelast zal worden, waardoor eventuele short/long posities in de problemen komen. Via de iOS en android app kan er makkelijk gehandeld worden.

Voor de beveiliging worden Bitcoin multisig-adressen  gebruikt van de Bitcoin-tegoeden. Op ByBit kan tot een hefboom van 100x worden gehandeld met o.a. Bitcoin futures, perpetual contracts, EOS, Litecoin en Ethereum.


✔ Groot aanbod functionaliteiten
✔ Diverse keuzes storten/opnemen 
✔ Snel en stabiel platform


Bitmex

BitMEX is de eerste crypto-exchange waar met grote hefbomen gehandeld kan worden tot wel 1:100. Extreme hefbomen zijn zeer risicovol vooral bij een verlieslijdende posities wat funest is voor liquidatie. BitMEX werkt alleen met Bitcoin. Alle termijncontracten worden in Bitcoin verrekend. Het opwaarderen van tegoeden kan alleen met Bitcoin. Het handelen kan met 7 verschillende cryptomunten. De liquiditeit ligt wel lager dan de Bitcoincontracten waardoor de hefboom minder groot ingezet kan worden. 

De veiligheid is goed geregeld, er hebben nooit incidenten plaatsgevonden. Elke Bitcoinopname wordt handmatig verwerkt waardoor er maximaal 1x p/24 uur een opname gedaan kan worden. De handelsomgeving is geprogrammeerd in een omgeving dat gebruikt wordt door vele grootbanken. Opdrachten en verwerken van orders worden snel afgewikkeld.


✔ Hoogste handelsvolumes
✔ Groot aanbod handelsparen
✔ Zeer hoge liquiditeit


Deribit

Deribit is een Nederlandse crypto-exchange voor het handelen in Bitcoin en Ethereum derivaten. Deribit heeft net als Bitvavo een kantoor in Amsterdam. De exchange is volledig ingericht voor Bitcoin en Ethereum. Er is geen ondersteuning voor euro-bankoverboekingen of euro-opnames. Tegoeden moeten dan ook worden opgewaardeerd via Bitcoin of Ethereum.

Het platform is volledig Nederlands en daarmee is de exchange toegankelijk voor beginnende Nederlandse traders, maar ook voor meer ervaren traders. Met het opzetten van een verzekeringsfonds worden verliezen afgedekt door bankroete handelaren. Daarnaast heeft Deribit een stapsgewijs liquideer-werkwijze waardoor posities van traders worden afgesloten voor een bankroet. De financiering komt uit het automatisch heffen van een extra 0.3% fee op de liquidaties.


✔ Makkelijk in gebruik
✔ Voorraden staan veilig offline 
✔ Nederlands bedrijf