Crypto Tradingtools

Handige hulpmiddelen ter ondersteuning en advies bij het handelen met cryptomunten.

 Onmisbare trading tools voor crypto

Vanuit Coinigy worden de crypto-exchanges aangestuurd, het aanmelden is vrij eenvoudig en de betaling kan met Bitcoin of creditcard. Met de automatische tradingbot 3Commas wordt er automatisch gehandeld op crypto-exchanges. Na het aanmelden en de betaling is het vrij eenvoudig om de bot te activeren en in te stellen om te gaan handelen op de crypto-exchanges. Met NowCrypto wordt na de betaling met Bitcoin, toegang tot het platform gekregen en kan de gebruiker aan de slag. Via onderstaande links en knoppen kunt u zich direct aanmelden.

Coinigy

Coinigy is een dashboard waar 15 verschillende handelsplatformen aan 1 interface zijn samengevoegd. Op dit platform worden alle handelsactiviteiten vanuit 1 omgeving gedaan voor alle aangesloten handelsplatformen waaronder Binance, Huobi, en Kraken. Hierdoor is voor de gebruiker een totaaloverzicht van de balans, actieve orders en handelsgeschiedenis beschikbaar van de cryptomunten verspreidt over de crypto-exchanges.

Alarmnotificaties voor alle koersen en paren zijn makkelijk in te stellen. Daarnaast beschikt Coinigy over een groot aantal tekentools voor technische analyses of grafische bewerkingen. De veiligheid is goed geregeld, aangezien de cryptomunten altijd bewaard zijn op de handelsplatformen en de API-sleutels voor de koppelingen encrypted zijn opgeslagen. Coinigy is onmisbaar voor de actieve trader.  


✔ 1 Dashboard voor trading op 15 exchanges
✔ Instellen van koers/prijsnotificaties
✔ Grafische grafieken en technische analyses


3Commas

3Commas is een automatische tradingbot (handelssoftware) die een breed scala aan handige functionaliteiten en services biedt waar gebruikers uit kunnen kiezen. Het voert realtime marktanalyse uit met  krachtige algoritmen om de best mogelijke transacties te bezorgen.

3Commas stelt gebruikers in staat transacties uit te voeren op meerdere handelsplatformen via 1 enkele interface. Ze hebben strategische partnerschappen gesloten met meerdere handelsplatformen zoals Binance, Huobi, Coinbase, en Bitfinex.

3Commas maakt gebruik van een webbased platform en gebruiksvriendelijke functies die gedetailleerde analyses bevatten. Gebruikers kunnen korte, eenvoudige en samengestelde bots gebruiken om hun handelsstrategieën volledig aan te passen.


✔ Automatische tradingbot 24/7
✔ Uitgebreide functionaliteiten en instellingen
✔ Bewezen winstgevendheid


NowCrypto

Online platform waar 9 zeer ervaren crypto-traders regelmatig diverse trading-calls geven, voornamelijk Altcoins. De traders zijn professionals en handelen al jaren op forexbeurzen en crypto-handelsplatformen.

De trade-calls worden regelmatig ge-update en ondersteund met duidelijke grafieken met onderbouwing. Bij een update wordt een melding gemaakt via de e-mail. Gemiddeld wordt er 1x per maand per trader een trade-call gegeven. De kwaliteit van deze calls zijn hoog. De gebruikte crypto-exchanges zijn voornamelijk Binance en Huobi.

Door het opvolgen van de trade-calls kan iedereen een succesvolle crypto-trader worden. Basiskennis over het handelen op verschillende crypto-exchanges is wel nodig. 


✔ Trade-calls: 9 zeer ervaren crypto-traders
✔ Deskundige uitleg met onderbouwing
✔ Laag maandtarief € 8,-