Kinesis Money

Fysiek toegewezen goud & zilver blockchain/IBAN-rekening met debitkaart, Apple & Google Pay,  handelsplatform en opslag

Fysiek goud en zilver kopen

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden zonder beperkingen en limieten bij Kinesis Money, moet er een verificatieproces doorlopen worden. Het aanmeldingsproces voor verificatie is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld via de Kinesis app. Activeer na aanmelding 2FA (two-factor authentication). Via onderstaande link en knop kunt u zich direct aanmelden.

 

Kinesis Money

Kinesis is een geweldig, uniek en revolutionair financieel platform opgericht in 2018 door de Allocated Bullion Handelsplatform (ABX), een van de grootste wereldwijde handelsbeurzen in fysieke edelmetalen. ABX heeft voor Kinesis een uitgebreide blockchain infrastructuur (KBN) gebouwd.

Kinesis heeft 2 cryptomunten KAU (goud) en KAG (zilver) ontwikkeld die 1:1 worden gedekt door fysieke voorraden goud en zilver, verspreidt over 9 veilige private kluislocaties wereldwijd. Transacties worden gedaan en vastgelegd door de Kinesis Currency Exchange (KCX) en Kinesis Blockchain Exchange (KBE). Kinesis is geen bank en heeft daarom geen bankrisico’s. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kaaimaneilanden waardoor de privacy is gewaarborgd van de gebruikers en daarvoor geen Nederlandse jurisdicties gelden.

De fysieke goud en zilvervoorraden worden gecontroleerd (audits) door officiële erkende organisaties (Bureau Veritas en Inspectorate). Daarnaast zijn de edelmetalen in de 9 wereldwijde kluizen verzekerd tegen diefstal, brand en overige nadelige zaken. Gebruikers kunnen de aan-verkoop en voorraadrapportages altijd opvragen. Het goud en zilver is toegewezen aan de gebruikers (allocated) en is dus 100% in eigendom van de gebruiker.

De Kinesis wallet wordt gebruikt voor de opslag van de cryptomunten KAU (goud), KAG (zilver), Bitcoin, Ethereum, USDTether en daarnaast ook fiatgeld (euro’s, dollars en ponden). Volledig beschermd en veilig is dat alleen de gebruiker in het bezit is van zijn private-keys (seed phrase). Deze ontvangt de gebruiker eenmalig bij het aanmaken van de Kinesis wallet. Er zijn geen risico’s van verlies van de tegoeden wanneer in het onwaarschijnlijke geval Kinesis failliet zou gaan, omdat niemand toegang heeft tot de wallet behalve de gebruiker zelf.

Gebruikers (vrienden, familie, zakelijke connecties etc.) kunnen naar elkaar wereldwijd via het Kinesis platform, de goud en zilver gedekte cryptomunten, versturen in luttele secondes tegen een lage vaste fee 0.45%. Er zijn geen hoge bankkosten en dagenlange overboekingen meer. Met de Kinesis betaalpas, die geschikt is voor Apple Pay en Google Pay, kan overal ter wereld betaald worden bij een POS (Point of Sale) waar Visa wordt geaccepteerd. Via de Kinesis Currency Exchange wordt van de Kinesis goud-zilverrekening de overschrijving (dollars en euro’s) direct omgezet naar de valutasoort van de betaalrekening van de ontvanger.

Kinesis heeft naast de gedekte cryptomunten KAU en KAG ook een eigen cryptomunt KVT (Kinesis Velocity Token) ontwikkeld waar een passief inkomen verdiend mee kan worden. KVT-houders worden procentueel aandeelhouder en ontvangen een percentage over de 20% fee die ingehouden wordt van elke goud of zilver transactie over het Kinesis platform. KVT-voorraad is maximaal 300.000 en wordt verhandeld via het Kinesis Handelsplatform.

Het storten van euro’s, dollars of cryptomunten in de Kinesis wallet is eenvoudig te regelen. Via een bankoverschrijving of het versturen van cryptomunten om tegoeden aan te vullen waarmee dan direct fysiek goud of zilver kan worden aangekocht via de Kinesis Exchange. Overschrijving met fiatgeld vanaf een Revolutrekening is kosteloos.

 


 

✔ Fysiek goud & zilver in 9 wereldwijde private kluislocaties
✔ 100% in eigendom, transparant en verzekerde opslag
✔ 2 Cryptomunten 1:1 gedekt met fysiek goud & zilver
✔ Geen bank | Geen risico’s | Geen jurisdicties
✔ Debitcard | Apple Pay & Google Pay