Bitcoin & Altcoins veilig kopen

Betrouwbare partijen met snelle transacties en afwikkelingen

Aanbieders voor het kopen/verkopen van Bitcoin en Altcoins

Om vrij eenvoudig cryptomunten te kopen adviseren wij onderstaande aanbieders. Door de Nederlands wetgeving is het verplicht om een verificatieproces te voltooien waar een identiteitsbewijs en een “Proof of Adress” (bankafschrift, energie of internetfactuur) nodig voor zijn. Het aanmelden en verifiëren is vrij eenvoudig, voor iedere partij hetzelfde en in de regel binnen 24 uur voltooid. Via onderstaande links en knoppen kunt u zich direct aanmelden.

Bitonic

Bitonic is opgericht in 2012 en was de eerste Nederlandse Bitcoinaanbieder. Bij Bitonic kunnen alleen Bitcoins gekocht of verkocht worden middels een iDEAL betaling of Bancontact. Er zijn geen aankoopmogelijkheden voor altcoins deze worden niet aangeboden. De Bitcoins worden uit de eigen voorraad verkocht.

Bitonic is daarnaast een consultancybedrijf op het gebied van blockchain en cryptomunten. Er worden regelmatig seminars en trainingen gegeven aan overheden, financiële instellingen en overige belanghebbende bedrijven. Bitonic is een betrouwbare partij en laagdrempelig voor het veilig aankopen en verkopen van Bitcoins tegen lage transactiekosten. Het verificatieproces, wat volgens de Nederlandse wetgeving verplicht is gesteld, wordt eenvoudig en veilig via de eigen ontwikkelde app afgehandeld.


✔ Alleen Bitcoin voorraad
✔ Laagdrempelige accountregistratie
✔ Gunstige transactiekosten


Bitvavo

Bitvavo is het eerste en goedkoopste handelsplatform in Nederland met een eigen intern orderboek en heeft een breed aanbod van cryptomunten. Bitvavo biedt een uitstekend gebruikersgemak met 2 verschillende interfaces voor de beginnende en voor de ervaren trader. Er kan met 8 verschillende betaalmethodes veilig aankopen gedaan worden waaronder betaling met iDEAL, Bancontact en SEPA.

Bitvavo biedt een ingebouwde wallet voor het opslaan van de cryptomunten. Tegoeden van klanten zijn afgescheiden van de bedrijfswerkzaamheden en worden veilig beheerd in een aparte stichting.

Bitvavo’s eigen orderboek biedt enkele voordelen vergeleken met andere aanbieders zoals lagere kosten, ongelimiteerde orders, limiet orders en automatisch handelen door een api-koppeling.


✔ Brede voorraad altcoins 50+
✔ Compleet crypto-handelsplatform
✔ Gunstige transactiekosten


Coinmerce

Coinmerce is een toegankelijk handelsplatform met een iOS en Android app voor een zo goed mogelijk gebruikersgemak. Coinmerce biedt het hoogst aantal verschillende cryptomunten aan. Er zijn 9 veilige betaalmethoden waarbij iDEAL, Bancontact en Sofort de meest gebruikte zijn.

Limiet en stop-loss orders zijn makkelijk in te stellen om te profiteren bij koersbewegingen. Coinmerce is betrouwbaar en veilig voor de opslag van cryptomunten. Coinmerce biedt een ingebouwde wallet voor het opslaan van de cryptomunten. Voor grotere bedragen is het verstandig om cryptomunten cold storage (offline) op te slaan, bijvoorbeeld op een Ledger.

Coinmerce heeft bovendien een snelle en kundige klantenservice. Het verificatieproces wordt binnen 24 uur afgehandeld.


✔ Zeer grote voorraad altcoins 140+
✔ iOS en Android app voor trading
✔ Zeer gunstige transactiekosten